Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (12x)
1. 7. 2019
Rizoto s hráškovým pestem


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (12x)

Večeře na zelené vlně...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1490 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 205 g
  • Tuky 32 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/7

S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dobrý špekáček je lahůdka

Čarodějnice jsou tu: Jak vybrat kvalitní špekáček na opékání a jak jej nejlépe rozříznout? Zapomeňte na ježka, řežte „na hranolky“!

V kalendáři se dozvíte, že 30. dubna slaví Blahoslav a Anastázie, ale vy tam jistě máte připsáno i čarodějnice. Dříve se tento svátek nazýval i filipojakubská noc a jde o lidový zvyk spojený s pálením ohňů a vírou v čarodějnice, který se odehrává v noci ze 30. dubna na 1. května. Zapálené ohně měly prý moc chránit před zlými silami a posvětit úrodu, zároveň se slaví příchod jara.