Tradiční rybičková pomazánka je naprostou stálicí české studené kuchyně. Její jemná chuť nás doprovází už od školky a právě teď máte možnost, proměnit nostalgii ve skutečnost. Recept je velmi jednoduchý, stačí otevřít konzervu sardinek, přimíchat krémový sýr, dochutit a během chvilky máte studenou večeři nebo sytou svačinu na stole. Podávejte s nakrájenou cibulkou a sterilovanou okurkou.
Suroviny
sardinky (konzerva)
1
konzerva
v oleji
krémový sýr
1
ks
lučina
citronová šťáva
2
ČL
sůl
jarní cibulka
1
ks
okurky nakládané
1
ks
nebo jiné celozrnné pečivo k podávání
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 20 jídel, která děti milují(21 receptů)
- 22 (nejen) jarních pomazánek(22 receptů)
- Jak vařit ze zásob: 24 kreativních receptů pro každý den(24 receptů)
- Nejlepší pomazánky a obložené pečivo(33 receptů)