Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybičková pomazánka

Asi těžko bychom hledali recept na nejlepší rybičkovou pomazánku, na kterém by se všichni shodli. Někdo jí nejraději dělá ze sardinek, jiný dává přednost uzené makrele nebo tuňákovi. Ať už je váš favorit jakýkoli, jedno mají společné – když pomazánku z nich namažete na pečivo, málokdo odolá. Stejně jako tvarohovou nebo vajíčkovou, i rybičkovou pomazánku lze připravit na svačinu, jako rychlou studenou večeři i jako součást pohoštění na párty a oslavy

...

 

  • Rybu rozmačkejte vidličkou a následně přidejte další suroviny, jako jsou krémový sýr (tvaroh, máslo) nebo majonéza, nakrájené vařené vejce, cibulka a dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. 
  • Pro jemnější konzistenci použijte ruční tyčový mixér a nakrájenou cibulku (případně pažitku) vmíchejte až na závěr.
  • Zajímavou chuť i další zdravé tuky a dodá rybičkové pomazánce rozmačkané zralé avokádo.
  • Servírujte ji namazanou na pečivu, s plátkem citronu a zasypte nakrájenou zelenou částí jarní cibulky nebo pažitky. Doplňte nakládanou okurkou

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč