0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5/5 Počet hodnocení: 33
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 635 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 7 g
Tuky 50 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá pomazánka jako pohoštění pro přátele

Suroviny

ryba 200 g
tyčinky surimi
celer 75 g
v celku (povařený 5 minut ve vroucí osolené vodě), najemno nastrouhaný
majonéza 3 PL
hustý, či zakysaná smetana
sůl
podle chuti
pepř
podle chuti
citronová šťáva
podle chuti

Postup

1

Surimi nasekejte najemno, smíchejte s ostatními přísadami a dotáhněte solí, pepřem a citronovou šťávou.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...