Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,2 (44x)
18. 7. 2014
Pomazánka surimi
Apetit
Pomazánka surimi
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,2 (44x)

Rychlá pomazánka z tyčinek surimi je správnou volbou jako pohoštění pro přátele. Podávejte ji ideálně na plátcích čerstvého pečiva se slabým plátkem citronu. Pomazánku z ‚krabích‘ tyčinek a celeru zvládnete i v časovém presu, i když doporučujeme recept vyzkoušet ještě dříve, abyste správnou chuť falešné krabí pomazánky včas vyladili k dokonalosti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 155.25 kcal
  • Bílkoviny 3.75 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 10 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Jak  napsat dobrý recept?

Recept není jen návod: Chce to kuchařské umění i empatii! Odkud berou foodblogeři nápady a jak je převádějí „na papír“?

Někdo rád vaří podle receptů, někdo podle toho, co mu lednička a spíž nabídnou. Pokud patříte mezi kuchaře, kteří jdou na jistotu, mají přesně odměřené suroviny a drží se postupu, jistě jste se už setkali s recepty různé kvality a úrovně. Ale vězte, že tvořit recept není jednoduchá disciplína! A ti nejpoctivější nad ním tráví často hodiny, ladí poměry a pečlivě sepisují ingredience i postup, aby výsledkem byl recept, podle nějž se jídlo vždy podaří. Nakoukněte s námi pod pokličky tvorby receptů.