Tradiční rybičková pomazánka je naprostou stálicí české studené kuchyně. Její jemná chuť nás doprovází už od školky a právě teď máte možnost, proměnit nostalgii ve skutečnost. Recept je velmi jednoduchý, stačí otevřít konzervu sardinek, přimíchat krémový sýr, dochutit a během chvilky máte studenou večeři nebo sytou svačinu na stole. Podávejte s nakrájenou cibulkou a sterilovanou okurkou.
Videorecept
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 454.5 kcal
- Bílkoviny 62.5 g
- Sacharidy 8.5 g
- Tuky 23.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/9
Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky