Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,0 (160x)
15. 3. 2016
Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek
Apetit
Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek
Apetit


Snadné
< 20 min
4,0 (160x)

Tradiční rybičková pomazánka je naprostou stálicí české studené kuchyně. Její jemná chuť nás doprovází už od školky a právě teď máte možnost, proměnit nostalgii ve skutečnost. Recept je velmi jednoduchý, stačí otevřít konzervu sardinek, přimíchat krémový sýr, dochutit a během chvilky máte studenou večeři nebo sytou svačinu na stole. Podávejte s nakrájenou cibulkou a sterilovanou okurkou.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 454.5 kcal
  • Bílkoviny 62.5 g
  • Sacharidy 8.5 g
  • Tuky 23.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(160 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky