0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek

Rybí pomazánka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek

4.1 / 5. Počet hodnocení: 99
Do 10 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 909 kcal
Bílkoviny 125 g
Sacharidy 17 g
Tuky 47 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tuhle rybí pomazánku děti milují – je jemná, chutná, a navíc se jim po ní bude lépe přemýšlet.

Suroviny

sardinky (konzerva) 1 konzerva
v oleji
krémový sýr 1 ks
lučina
citronová štáva 2 ČL
sůl
jarní cibulka 1 ks
okurky nakládané 1 ks
chleba vícezrnný
nebo pěkné celozrnné pečivo k podávání

Postup

1

Sardinky slijte a dejte je do misky.

2

Přidejte lučinu, citronovou šťávu, osolte a rozmixujte tyčovým mixérem.

3

Vmíchejte nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a okurku, potřete pečivo a přiklopte suchým krajícem.

Tip: Můžete ozdobit okurkou a cibulkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit