Hodnocení receptu
Průměr: 4.1 (94)
Do 10 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 412 kcal
Bílkoviny 34 g
Sacharidy 17 g
Tuky 21 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tuhle rybí pomazánku děti milují – je jemná, chutná, a navíc se jim po ní bude lépe přemýšlet.

Suroviny

sardinka 1 bal
v oleji
krémový sýr 1 ks
lučina
citronová štáva 2 ČL
sůl
jarní cibulka 1 ks
okurky nakládané 1 ks
chleba vícezrnný
nebo pěkné celozrnné pečivo k podávání

1 Sardinky slijte a dejte je do misky. Přidejte lučinu, citronovou šťávu, osolte a rozmixujte tyčovým mixérem.

2 Vmíchejte nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a okurku, potřete pečivo a přiklopte suchým krajícem. Můžete ozdobit okurkou a cibulkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit