Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 133
Do 20 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 909 kcal
Bílkoviny 125 g
Sacharidy 17 g
Tuky 47 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tradiční rybičková pomazánka je naprostou stálicí české studené kuchyně. Její jemná chuť nás doprovází už od školky a právě teď máte možnost, proměnit nostalgii ve skutečnost. Recept je velmi jednoduchý, stačí otevřít konzervu sardinek, přimíchat krémový sýr, dochutit a během chvilky máte studenou večeři nebo sytou svačinu na stole. Podávejte s nakrájenou cibulkou a sterilovanou okurkou.

Suroviny

sardinky (konzerva) 1 konzerva
v oleji
lučina
sůl
jarní cibulka 1 ks
nebo jiné celozrnné pečivo k podávání

Postup

1

Sardinky slijte a dejte je do misky.

2

Přidejte lučinu, citronovou šťávu, osolte a rozmixujte tyčovým mixérem.

3

Vmíchejte nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a okurku, potřete pečivo a přiklopte suchým krajícem.

Tip: Můžete ozdobit okurkou a cibulkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč