Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Čokoládový cheesecake s jahodami
Čokoládový cheesecake s jahodami


< 60 min
0,0 (0x)

Rozdrcené sušenky smícháme s rozpuštěným máslem a rovnoměrně rozprostřeme na dno dortové formy o průměru 23 cm. Plátkovou želatinu namočíme do pomerančového džus na cca 20 minut. Tvaroh smícháme s cukrem, lučinou, přidáme rozpuštěnou čokoládu, ušlehanou šlehačku a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče. Vše dobře promícháme a přidáme pomalu dobře rozpuštěnou želatinu, ze které předem slijeme přebytečný džus. Směs nalijeme na korpus ze sušenek a dáme ztuhnout do ledničky na cca 4 hodiny. Ztuhlý dort přelijeme omáčkou z rozmixovaných jahod a ozdobíme čerstvým ovocem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 410.2 kcal
  • Bílkoviny 9.4 g
  • Sacharidy 36.2 g
  • Tuky 23.6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt