Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hovězí tatarský biftek

Vylepšená klasika

Vydání: 2012/1
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Příprava 0:15
Chuťovka

Ingredience

    • 500 g pravé hovězí svíčkové, nakrájené na drobné kostičky nebo mleté nahrubo a poté vychlazené
    • 2 lžičky dijonské hořčice
    • 1 lžička worcesterské omáčky
    • 3 lžíce dobrého kečupu
    • 1 lžička vinného octa
    • 2 lžíce panenského olivového oleje
    • 1 bílá cibule, nakrájená nadrobno
    • 1 lžíce drobných kaparů
    • 2 nakládané okurky, nakrájené nadrobno
    • 4 žloutky
    • topinky k podávání

Příprava jídla

Prošlehejte hořčici, worcester, kečup, vinný ocet a olivový olej a spolu s cibulí, kapary a okurkami smíchejte s masem.

2 Vzniklou hmotu rozdělte na 4 talíře a podávejte ozdobené žloutkem k topince.


NĚCO NAVÍC
Puristé mohou hovězí maso ochutit jen cibulí, hořčicí, worcesterem, solí a pepřem a promíchat se žloutkem nebo s olivovým olejem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Lososový tatarák

Houbové carpaccio

Carpaccio z mrkve s datlemi & fetou

Tatarák z manga, ananasu a kokosu

REKLAMA

Přidat komentář