Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Špenát

Popis receptu: 
jak uvařit nejlepší špenát :)
Autor: Petra Škorpíková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 špenátový protlak hrubá mouka vejce mléko pepř sůl česnek cibule špek

Příprava jídla

Nakrájejte kousek špeku na kostičky, velkou cibuli na drobno. Na oleji opečte špek s cibulí, když je dozlatova přidejte hrubou mouku a míchejte jíšku. Předem si připravte mléko a jakmile se mouka opeče, postupně vmíchejte mléko a uvařte hustou kašičku. Přidejte balíček špenátu - trošku povoleného z mrazáku. Mezitím co se špenát prohřívá (pozor, ať se kašička nepřipálí, často s tím pohněte vařečkou), oloupejte si asi tak 3-4 stroužky česneku, přidejte rozmačkané do špenátu. Osolte, opepřete, když se špenát prohřeje, vmíchejte do něj 1 vajíčko a nechte ještě pořádně prohřát.
REKLAMA

Přidat komentář