Králík s hruškami

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Králík s hruškami

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

králičí maso 5 ks
hrušky 3 ks
petržel
víno bílé 0.5 l
tymián
česrtvý
bobkový list
jalovec 10
cibule
máslo
slanina
Rozpustíme lžíci másla, opečeme cibuli a na kostky nakrájenou slaninu. Přidáme větvičku timiánu, kuličky jalovce, bobkový list, kuličky pepře. Osmažime maso. Přidáme na větši kusy nakrajenou petržel a 4 hrušky. Zalijeme částí vina. Dusíme asi 2hodiny. Vyndáme maso. Oddělíme petržel, tu rozmixujeme a dochutíme máslem a solí, vytvoříme petrželovou kaši. Slijeme omáčku, zahustíme. POdáváme s bramborovýmy nočky, petrželovou kaší, snítkou timiánu a zkaramelizovanými plátku hrušek.
Autor: Svorcot

Obchod Apetit