Rozpustíme lžíci másla, opečeme cibuli a na kostky nakrájenou slaninu. Přidáme větvičku timiánu, kuličky jalovce, bobkový list, kuličky pepře. Osmažime maso. Přidáme na větši kusy nakrajenou petržel a 4 hrušky. Zalijeme částí vina. Dusíme asi 2hodiny. Vyndáme maso. Oddělíme petržel, tu rozmixujeme a dochutíme máslem a solí, vytvoříme petrželovou kaši. Slijeme omáčku, zahustíme. POdáváme s bramborovýmy nočky, petrželovou kaší, snítkou timiánu a zkaramelizovanými plátku hrušek.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1181 kcal
- Bílkoviny 36.25 g
- Sacharidy 154.75 g
- Tuky 35 g