Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Králík  s hruškami
Králík  s hruškami


> 60 min
0,0 (0x)

Rozpustíme lžíci másla, opečeme cibuli a na kostky nakrájenou slaninu. Přidáme větvičku timiánu, kuličky jalovce, bobkový list, kuličky pepře. Osmažime maso. Přidáme na větši kusy nakrajenou petržel a 4 hrušky. Zalijeme částí vina. Dusíme asi 2hodiny. Vyndáme maso. Oddělíme petržel, tu rozmixujeme a dochutíme máslem a solí, vytvoříme petrželovou kaši. Slijeme omáčku, zahustíme. POdáváme s bramborovýmy nočky, petrželovou kaší, snítkou timiánu a zkaramelizovanými plátku hrušek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1181 kcal
  • Bílkoviny 36.25 g
  • Sacharidy 154.75 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt