Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

chobotnice 1 kg
feferonky 1 ks
jablečný ocet
olivový olej
extra virgin
sůl
Asi kilovou chobotnici necháme 45 minut vařit v osolené vodě s feferonkou a poté ji musíme nechat 15 minut odstát, aby změkla. Do servírovací mísy nalijeme vývar z chobotnice, tu pokrájíme a přidáme do vývaru. Ochutíme pár kapkami olivového oleje a jablečného octa. Můžeme podávat.
Autor: pasimka

Obchod Apetit