0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 863 kcal
Bílkoviny 160 g
Sacharidy 27 g
Tuky 10 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

chobotnice 1 kg
feferonky 1 ks
jablečný ocet
olivový olej
extra virgin
sůl
Asi kilovou chobotnici necháme 45 minut vařit v osolené vodě s feferonkou a poté ji musíme nechat 15 minut odstát, aby změkla. Do servírovací mísy nalijeme vývar z chobotnice, tu pokrájíme a přidáme do vývaru. Ochutíme pár kapkami olivového oleje a jablečného octa. Můžeme podávat.
Autor: pasimka

Obchod Apetit