Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Chobotnice ala mama
Chobotnice ala mama


< 60 min
0,0 (0x)

Asi kilovou chobotnici necháme 45 minut vařit v osolené vodě s feferonkou a poté ji musíme nechat 15 minut odstát, aby změkla. Do servírovací mísy nalijeme vývar z chobotnice, tu pokrájíme a přidáme do vývaru. Ochutíme pár kapkami olivového oleje a jablečného octa. Můžeme podávat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 215.75 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 6.75 g
  • Tuky 2.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt