0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 863 kcal
Bílkoviny 160 g
Sacharidy 27 g
Tuky 10 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

feferonky 1 ks
jablečný ocet
olivový olej
extra virgin
sůl
Asi kilovou chobotnici necháme 45 minut vařit v osolené vodě s feferonkou a poté ji musíme nechat 15 minut odstát, aby změkla. Do servírovací mísy nalijeme vývar z chobotnice, tu pokrájíme a přidáme do vývaru. Ochutíme pár kapkami olivového oleje a jablečného octa. Můžeme podávat.
Autor: pasimka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč