0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s chobotnicí

Chobotnice patří mezi mořské živočichy, se kterými si spojujeme zejména dovolenou u moře. Patří k největším druhům bezobratlých a její největší druhy dorůstají velikosti až 5 metrů. U nás nepatří chobotnice k běžným potravinám. Pravdou však je, že ji lze připravit na množství různých způsobů - od grilování, přes pečení, vaření, zapékání. Má velmi šťavnaté a křehké maso. Jejich příprava ovšem vyžaduje trochu času. Chobotnice totiž zmekne až po delší tepelné úpravě. Dušené nebo grilované maso chobotnice lze dochutit podle fantazie - hodí se výborně na salát, rizoto, i samostatně.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč