Skvělý, a hlavně opravdu rychlý salát, který je hotový raz dva, zvláště máte-li uvařenou rýži v mrazáku – v takovém případě zkrátíte čas skutečně na minimum! Salát je skvělý nejen k večeři, ale i do krabičky do práce nebo na piknik!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1262 kcal
- Bílkoviny 68 g
- Sacharidy 180 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/7
Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.