Dvojnásobně čokoládový cheesecake - vegani

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Dvojnásobně čokoládový cheesecake - vegani

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Na základ
pekanové ořechy 2
kakao 1
olej 2 PL
rostlinný, kokosový
javorový sirup 1
lze nahradit agávovou šťávou
vanilkový extrakt 1 PL
sůl 1
Na čokoládovo-avokádovou pěnu
avokádo 2 ks
velká, oloupaná, rozamačkaná (nebo 3 ks menších)
mandlové mléko 1
javorový sirup 2
arašídové máslo 1 PL
mouka 1 PL
nebo jiného zahušťovadla
sůl 1
vanilkový extrakt 1 PL
kakao 1
1
Nejprve si vyložte dortovou formu pečícím papírem. Poté si připravte základ: nasekejte pekanové ořechy, poté přimixujte ostatní ingredience na základ až vznikne kompaktní hmota. Napěchujeme ji na dno formy a dobře utlačíme.Poté dáme odležet do lednice. Následně smícháme všechny suroviny na pěnu (mimo čokoládu) a dobře promícháme. Poté si rozpustíme čokoládu a důkladně ji přimixujeme do pěny. Formu se základem vyjmeme z lednice, pěnu dáme na základ a pěkně rozprostřeme. Opět dáme vychladit do lednice, alespoň na 2 hodiny.Po vychlazení můžeme podávat :)

Obchod Apetit