Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Dvojnásobně čokoládový cheesecake - vegani

Popis receptu: 
Veganská dobrota! :)
Autor: Michaela Bezdíčková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Základ: 2 hrnky pekanových ořechů 1/4 hrnku kakaa 2 lžíce oleje (rostlinný, kokosový) 1/4 hrnku javorového sirupu/agávová šťáva 1 lžička vanilkového extraktu 1/2 lžičky soli Čokoládovo-avokádová pěna: 2 velká nebo 3 menší avokáda, oloupané, rozmačkané 1/3 hrnku mandlového mléka 2/3 hrnku javorového sirupu 1 lžíce arašídového másla 1 lžíce mouky (nebo jiné zahušťovadlo) 1/4 lžičky soli lžička vanilkového extraktu 1/4 hrnku kakaa 1 hrnek čokoládových peciček

Příprava jídla

Nejprve si vyložte dortovou formu pečícím papírem. Poté si připravte základ: nasekejte pekanové ořechy, poté přimixujte ostatní ingredience na základ až vznikne kompaktní hmota. Napěchujeme ji na dno formy a dobře utlačíme.Poté dáme odležet do lednice. Následně smícháme všechny suroviny na pěnu (mimo čokoládu) a dobře promícháme. Poté si rozpustíme čokoládu a důkladně ji přimixujeme do pěny. Formu se základem vyjmeme z lednice, pěnu dáme na základ a pěkně rozprostřeme. Opět dáme vychladit do lednice, alespoň na 2 hodiny.Po vychlazení můžeme podávat :)
REKLAMA

Přidat komentář