Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dvojnásobně čokoládový veganský cheesecake

Dvojnásobně čokoládový veganský cheesecake

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3888 kcal
Bílkoviny 71 g
Sacharidy 296 g
Tuky 249 g
Vláknina 101 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Na základ
pekanové ořechy 2
olej 2 PL
rostlinný, kokosový
lze nahradit agávovou šťávou
vanilkový extrakt 1 PL
sůl 1
Na čokoládovo-avokádovou pěnu
velká, oloupaná, rozamačkaná (nebo 3 ks menších)
mouka 1 PL
nebo jiného zahušťovadla
sůl 1
vanilkový extrakt 1 PL
1

Postup

1

Nejprve si vyložte dortovou formu pečícím papírem. Poté si připravte základ: nasekejte pekanové ořechy, poté přimixujte ostatní ingredience na základ až vznikne kompaktní hmota.

2

Napěchujeme ji na dno formy a dobře utlačíme.

3

Poté dáme odležet do lednice.

4

Následně smícháme všechny suroviny na pěnu (mimo čokoládu) a dobře promícháme.

5

Poté si rozpustíme čokoládu a důkladně ji přimixujeme do pěny. Formu se základem vyjmeme z lednice, pěnu dáme na základ a pěkně rozprostřeme.

6

Opět dáme vychladit do lednice, alespoň na 2 hodiny. Po vychlazení můžeme podávat :)

Foto: Commons.Wikimedia.org

 

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč