Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (10x)
25. 8. 2016
Bramborová focaccia pugliese
Apetit
Bramborová focaccia pugliese
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (10x)

Ze základního chlebového těsta se dá vytvořit i něco velmi výjimečného. Když přidáte brambory a rozmarýn, získáte legendární italský chléb focaccia (čti: fokača). Stačí ho doplnit salátem, a máte skvělý lehký oběd!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 299.63 kcal
  • Bílkoviny 10.88 g
  • Sacharidy 54.88 g
  • Tuky 2.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006