Oblíbený salát ve formě burgeru? Snadná a rychlá příprava, efektní forma a skvělá chuť... To si necháme líbit!
Suroviny
Postup
Rozpalte grilovací pánev. Kuřecí řízky prořízněte horizontálně tak, aby z každého vznikly 2 tenčí plátky. Položte je mezi dva archy pečicího papíru a naklepejte je. Vybalte maso z papíru a důkladně ho potřete olivovým olejem.
Na grilu nebo grilovací pánvi opékejte po každé straně zhruba 4 minuty dozlatova. Přendejte na talíř, pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete a nechte chvilku odpočinout. Opečte i řezné plochy housek.
Na dip v misce promíchejte crème fraîche nebo zakysanou smetanu a zbylou citronovou šťávu. Čtyři půlky housek obložte plátky grilovaného kuřecího masa, plátky vajec, salátem a lžící připraveného dipu. Navrch posypte lístky řeřichy a hoblinami parmazánu.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Nejlepší masové burgery 21x jinak(21 receptů )
- V hlavní roli kuře: 30 rychlých letních receptů(30 receptů )
- Připravte si svůj Caesar salát. Variant je spoustu, důležitý je dresink(15 receptů )