Nejlepší masové burgery 21x jinak

Burger byl dlouho synonymem levného rychlého občerstvení. V posledních letech ovšem zažil opravdovou renesanci a stala se z něj vyhledáváná módní záležitost. Bistra, která držela prst na tepu doby, se doslova předháněla, kdo přijde s tím nejlepším burgerem s nejnadýchanější domácí bulkou, nešťavnatější masovou plackou a nejzajímavější omáčkou.
Je libo italský či asijský burger, či ten s kozím sýrem a brusinkami, syrečky či karamelizovanou cibulkou? Vše je možné. Burger postupem času na výsluní vystřídali jiné trendy, ale obrovské oblibě se těší dodnes. A podniků, kde umí připravit opravdu skvělý burger, pořád přibývá. Dá ale takový burger připravit i doma? Ano!
Vsaďte na kvalitní suroviny
Příprava poctivého domácího burgeru je tak trochu hra. Když ovšem ovládnete její pravidla, nemůžete prohrát! Nešetřete na kvalitě surovin, dejte si práci s vyladěním chutí a odměnou vám bude ten nejlepší burger pod sluncem. Navíc může být pokaždé jiný. Experimentujte s druhem masa, vyměňte sýr či omáčku, pohrajte si s kombinací zeleniny, přidejte sázené vejce... Fantazii se meze nekladou!