Nejlepší masové burgery

Nejlepší masové burgery

Burger byl dlouho synonymem levného rychlého občerstvení. V posledních letech ovšem zažil opravdovou renesanci a stala se z něj vyhledáváná módní záležitost. Bistra, která držela prst na tepu doby, se doslova předháněla, kdo přijde s tím nejlepším burgerem s nejnadýchanější domácí bulkou, nešťavnatější masovou plackou a nejzajímavější omáčkou. Je libo italský či asijský burger, či ten s kozím sýrem a brusinkami, syrečky či karamelizovanou cibulkou? Vše je možné. Burger postupem času na výsluní vystřídali jiné trendy, ale obrovské oblibě se těší dodnes. A podniků, kde umí připravit opravdu skvělý burger, pořád přibývá. Dá ale takový burger připravit i doma? Ano!

Vsaďte na kvalitní suroviny

Příprava poctivého domácího burgeru je tak trochu hra. Když ovšem ovládnete její pravidla, nemůžete prohrát! Nešetřete na kvalitě surovin, dejte si práci s vyladěním chutí a odměnou vám bude ten nejlepší burger pod sluncem. Navíc může být pokaždé jiný. Experimentujte s druhem masa, vyměňte sýr či omáčku, pohrajte si s kombinací zeleniny, přidejte sázené vejce... Fantazii se meze nekladou!

Jak na perfektní bulku na burger

Více

Domácí kečup, čatní nebo dipy! Skvělé omáčky, které podtrhnou vaše grilování

Více

Chybí vám inspirace? Máme pro vás pořádnou porci receptů na ty nejlepší masové burgery!

Obchod Apetit