Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nejlepší masové burgery

V zásadě je to jen houska s masovou placičkou, udělat dobrý hamburger je ale hotové umění. Tady totiž záleží opravdu na všech složkách, ze kterých pak sestavíte jeden fenomenálně dobrý celek – od housky přes maso až po jednotlivé omáčky a zeleninu.

Burger byl dlouho synonymem levného rychlého občerstvení. V posledních letech ovšem zažil opravdovou renesanci a stala se z něj vyhledáváná módní záležitost. Bistra, která držela prst na tepu doby, se doslova předháněla, kdo přijde s tím nejlepším burgerem s nejnadýchanější domácí bulkou, nešťavnatější masovou plackou a nejzajímavější omáčkou. Je libo italský či asijský burger, či ten s kozím sýrem a brusinkami, syrečky či karamelizovanou cibulkou? Vše je možné. Burger postupem času na výsluní vystřídali jiné trendy, ale obrovské oblibě se těší dodnes. A podniků, kde umí připravit opravdu skvělý burger, pořád přibývá. Dá ale takový burger připravit i doma? Ano!

Vsaďte na kvalitní suroviny

Příprava poctivého domácího burgeru je tak trochu hra. Když ovšem ovládnete její pravidla, nemůžete prohrát! Nešetřete na kvalitě surovin, dejte si práci s vyladěním chutí a odměnou vám bude ten nejlepší burger pod sluncem. Navíc může být pokaždé jiný. Experimentujte s druhem masa, vyměňte sýr či omáčku, pohrajte si s kombinací zeleniny, přidejte sázené vejce... Fantazii se meze nekladou!

Jak na perfektní bulku na burger

Burger – letitá stálice rychlých občestvení a oblíbených bister, bulka či žemle plněná grilovanou plackou z mletého...

Domácí kečup, čatní nebo dipy! Skvělé omáčky, které podtrhnou vaše grilování

Pokrmy, které jsou provoněné ohněm, neodmyslitelně patří k létu. Využijte tedy posledních prázdninových dnů a připravte...

Chybí vám inspirace? Máme pro vás pořádnou porci receptů na ty nejlepší masové burgery!

Přidat komentář