Pokud chcete mít lák hustší, přidejte do něj nakrájenou cibuli, pak je ovšem v pořádku, když je kalný.
Suroviny
na cca 6 ks 330ml sklenic
Suroviny
na cca 6 ks 330ml sklenic
Na nálev
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1671 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 284 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště