Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (57x)
1. 2. 2017
Houby s octem podle Viléma V.
Apetit
Houby s octem podle Viléma V.
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (57x)

Pokud chcete mít lák hustší, přidejte do něj nakrájenou cibuli, pak je ovšem v pořádku, když je kalný.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 6 ks 330ml sklenic

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 6 ks 330ml sklenic

Na nálev

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1671 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 284 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(57 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

shutterstock_2604621423.jpeg

Domácí bylinkové máslo: Citronové, s medvědím česnekem nebo s chutí Itálie! Kterému dáte přednost?

Voňavé, lahodné, neuvěřitelně jednoduché! Domácí bylinkové máslo patří k nejvděčnějším kuchyňským trikům. Dokonale ochutí grilované maso i pečivo, během pár minut ho vykouzlíte z běžných surovin, navíc se snadno uchovává. Ukážeme vám osvědčený základní recept i tři variace, které stojí za vyzkoušení – včetně másla s chutí jako z pravé italské restaurace.