Recept na krémové italské ‚risotto‘ stojí na skvělé rýži, silném vývaru a vynikajícím parmazánu. A také na troše trpělivosti: než rýže dosáhne perfektní konzistence, nesmíte od vaření italského rizota s hráškem odejít. Připravte si jednoduché italské rizoto, provedeme vás krok za krokem a výsledkem ohromíte sebe i své blízké.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 788 kcal
- Bílkoviny 31 g
- Sacharidy 86.25 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005