Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,3 (43x)
30. 8. 2016
Italské rizoto s hráškem
Apetit
Italské rizoto s hráškem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,3 (43x)

Recept na krémové italské ‚risotto‘ stojí na skvělé rýži, silném vývaru a vynikajícím parmazánu. A také na troše trpělivosti: než rýže dosáhne perfektní konzistence, nesmíte od vaření italského rizota s hráškem odejít. Připravte si jednoduché italské rizoto, provedeme vás krok za krokem a výsledkem ohromíte sebe i své blízké.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 788 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 86.25 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak vybrat rýži na rizoto Co se zbylým rizotem

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Srbské rizoto

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005

Související články

Mamma mia! Vyšla nová kuchařka s italskou kuchyní

Apetit vám doma zařídí pořádnou itálii. Redakce časopisu Apetit pro vás připravila další kulinářskou lahůdku. Procestujte s námi celý svět s novou edicí kuchařek Apetit na cestách. Tentokrát se zaměříme na mezinárodní kuchyně. První vlaštovkou je kuchařka Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek. V prodeji od 4. září.