1. V široké pánvi s poklicí rozpalte olej. Z klobás vytlačte kousky směsi, nebo je nakrájejte na dílky. Vsypte do pánve a za občasného zamíchání pět minut lehce opékejte, dokud po všech stranách nezhnědnou.
2. Přidejte cibulku, mrkev a celer (kromě lístků) a pět minut opékejte; cibule by měla zesklovatět. Vsypte fazole, promíchejte a zalijte vývarem. Za stálého míchání přiveďte k varu. Přikryjte a deset až patnáct minut vařte, aby mrkev změkla.
3. Přimíchejte hořčici, petržel i lístky celeru a podle chuti osolte a opepřete. (Teď můžete jídlo až na dva měsíce zamrazit). Podávejte horké s křupavým chlebem, jímž vytřete omáčku.
Komentáře
03.09.2007 17:42
Apetit 11/05
03.12.2007 19:53
doporučuji