Recepty s čerstvou klobásou
Čerstvá nebo syrová klobása je v podstatě mleté maso, tuk a koření, kterým se naplní střívko, ale dál se tepelně neupravuje. Uzení, vaření nebo sušení při jejich přípravě odpadá a je na nás, co s nimi v kuchyni podnikneme. Nejlepší volbou je jejich grilování nebo opékání na pánvi či pečení v troubě.
...Spolu s volskými oky, pečenými rajčaty nebo fazolemi tvoří dokonalou kombinaci, která nese název Full English Breakfast, tedy tradiční anglickou snídani. Obsah střívka však můžete vymáčknout a použít například na pizzu nebo focacciu, případně do dušených pokrmů.
VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI
Mohlo by se vám líbit:
- Recept Pavla Berkyho na sendvič s pečenými paprikami a klobásou z filmu Kmotr
- Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů
Vyzkoušejte recepty i pro jiné druhy klobásy
- Recepty s bílou klobásou
- Recepty s grilovací klobásou
- Recepty s pikantní klobásou
- Recepty s vepřovou klobásou
- Recepty s vinnou klobásou
- Recepty s čabajkou
- Recepty s chorizem
Hledáte recept pro jiný tip uzeniny?
Celý popis