Jehněčí kotletky získají díky bylinkovému máslu a sušené šunce mnohem šťavnatější chuť. A už ani nepotřebují přílohu, stačí je doplnit jen lehkým salátem z rukoly.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 10183 kcal
- Bílkoviny 571 g
- Sacharidy 650 g
- Tuky 699 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě