Jednoduchá úprava, díky které přijdete jehněčímu na chuť.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na omáčku
Na brambory
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 859.75 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 49.25 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/9
Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky