0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mletým drůbežím masem

Mleté drůbeží maso je skvělou surovinou, kterou lze používat stejně jako mleté maso vepřové nebo hovězí. Jeho chuť i strukura jsou jemnější, proto snese i výraznější dochucení kořením, česnekem či bylinkami. Dají se z něj připravovat výborné zapékané pokrmy, například lasagne, ale i drůbeží karbanátky, řízky z mletého masa, samozřejmě i masové koule a burgery. Mleté drůbeží maso se nejčastěji vyrábí z masa kuřecího nebo krůtího.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč