Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (351x)
13. 10. 2015
Skandinávské mleté maso s bramborami
Apetit
Skandinávské mleté maso s bramborami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (351x)

Kombinacemi opečeného masa a křupavých brambor v jedné pánvi jsou Skandinávci proslulí. A jsou v tom dobří, jak dokazuje i tento recept. Ideální jídlo pro celou rodinu z jedné pánve, které zasytí a chutná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 564.75 kcal
  • Bílkoviny 33.25 g
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(351 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Babiččina sekaná

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez