0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mleté maso stokrát jinak

mleté maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Triků na zaručeně ještě lepší a lepší mleté maso existuje spousta. My vám poradíme, jak namleté maso lépe spojit a také co s cibulí, aby v mase nezhořkla.

 

Občas se podaří vytvořit směs na sekanou příliš suchou a maso se drobí, nedrží pohromadě. Zkusili jste někdy nastrouhat do směsi malou syrovou bramboru? Maso neztratí nic na své chuti, a ještě bude držet mnohem lépe pohromadě. A jeden bonus navíc: Abychom neměli žemle v mase mazlavé, před použitím je vždy vymačkáme a pak teprve drobíme do masa. Cibuli nikdy nemeleme s masem, jinak hrozí, že může zhořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit