Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mleté maso stokrát jinak

mleté maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Triků na zaručeně ještě lepší a lepší mleté maso existuje spousta. My vám poradíme, jak namleté maso lépe spojit a také co s cibulí, aby v mase nezhořkla.

 

Občas se podaří vytvořit směs na sekanou příliš suchou a maso se drobí, nedrží pohromadě. Zkusili jste někdy nastrouhat do směsi malou syrovou bramboru? Maso neztratí nic na své chuti, a ještě bude držet mnohem lépe pohromadě. A jeden bonus navíc: Abychom neměli žemle v mase mazlavé, před použitím je vždy vymačkáme a pak teprve drobíme do masa. Cibuli nikdy nemeleme s masem, jinak hrozí, že může zhořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...