Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mleté maso stokrát jinak

mleté maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Triků na zaručeně ještě lepší a lepší mleté maso existuje spousta. My vám poradíme, jak namleté maso lépe spojit a také co s cibulí, aby v mase nezhořkla.

 

Občas se podaří vytvořit směs na sekanou příliš suchou a maso se drobí, nedrží pohromadě. Zkusili jste někdy nastrouhat do směsi malou syrovou bramboru? Maso neztratí nic na své chuti, a ještě bude držet mnohem lépe pohromadě. A jeden bonus navíc: Abychom neměli žemle v mase mazlavé, před použitím je vždy vymačkáme a pak teprve drobíme do masa. Cibuli nikdy nemeleme s masem, jinak hrozí, že může zhořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč