Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (11x)
18. 7. 2014
Mořská ryba pečená v solné krustě
Pixabay.com
Mořská ryba pečená v solné krustě
Pixabay.com


Snadné
< 60 min
4,4 (11x)

Delikátně jemné maso. Ideálními doplňky k němu jsou opečená rajčata a zeleninový salát.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 821.5 kcal
  • Bílkoviny 96.5 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 40.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007