Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
3,5 (74x)
9. 7. 2014
Sushi pro začátečníky
Sushi pro začátečníky


Pro zkušené
< 60 min
3,5 (74x)

Základem Sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži naučíte správně dochutit, 80% úspěchu máte v kapse.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 947 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 155.75 g
  • Tuky 11.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: terezasophie

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(74 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet