Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (25x)
18. 7. 2014
Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou
Apetit
Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (25x)

Nové brambory jsou super samy o sobě. S hebkým máslem, osvěžujícím tvarohem a pikantní pažitkou si ale opravdu rozumějí! Vařené brambory s tvarohem jsou skromným jídlem za pár korun – tvaroh zasytí a pažitka dodá patřičnou svěžest. Pokud chcete toto jídlo z pohádky vylepšit, přidejte ještě osmaženou slaninu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 647.25 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 50.75 g
  • Tuky 41.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Pažitka dělá jaro

Stačí i jen pár nasekaných stonků, a hned ucítíte tu lehce štiplavou chuť, která je tak typická pro jaro. Poznejte pažitku s našimi recepty, jež vám ukážou, ve kterých kombinacích je prostě neodolatelná!