Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (45x)
18. 7. 2014
Tatarák
Apetit
Tatarský biftek
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (45x)

Labužnická záležitost! Jen na ni vyberte to nejkvalitnější čerstvé maso – a pokud si nejste jisti, že jsou vajíčka naprosto v pořádku, raději je nahraďte olivovým olejem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 558.5 kcal
  • Bílkoviny 45.25 g
  • Sacharidy 8.75 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006