< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
< 60 min
4,5
Palačinky plněné špenátem
> 60 min
4,4
Vařené uzené koleno
< 45 min
4,1
Drůbeží játra po benátsku
> 60 min
4,2
Pastýřský koláč
< 45 min
4,6
Lehká kedlubnová polévka
< 45 min
4,1
Vločková polévka
< 50 min
4,3
Kachna na pomerančích
< 120 min
4,4
Guláš bez míchání
< 60 min
4,2
Bramboračka Dity P.
< 30 min
4,0
Cizrnová polévka
< 60 min
4,8
Hladká ančka
< 30 min
3,7
Česnečka se sýrem
< 20 min
4,1
Smetanové těstoviny s lososem a hráškem
< 30 min
4,7
Mrkvové rizoto
< 30 min
3,9
Krémová lososová polévka
< 60 min
3,8
Čínské nudle
3,3
Pomazánka na tousty z cukety
< 30 min
4,1
Kuskus se špenátem
> 60 min
4,6
Nejlepší musaka
< 60 min
0,0
Krémová cuketová polévka s bramborem
> 60 min
3,7
Kuba z čerstvých hub se škvarky
> 60 min
4,3
Hustá cizrnovo-bramborová polévka
> 60 min
3,9
Hustá zeleninová polévka s quinoou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem