Upéct moučník jménem babka z brioškového těsta je trochu výzva, ale s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Z těsta uděláte dvě babky, a tak vaše největší starost bude vybrat ze tří náplní tu, kterou napoprvé oželíte.
Suroviny
Na 2 babky
Suroviny
Na 2 babky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3569 kcal
- Bílkoviny 97 g
- Sacharidy 368 g
- Tuky 180 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!