Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby v papíru

ryba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jak pohodlně upéct rybu a dostat ji na stůl pěkně vcelku. 

 

Menší celá ryba (nebo porce ryby či kuřete) se snadno peče ,v balíčku‘. Jednotlivé balíčky si můžete připravit dopředu a uchovat několik hodin (maximálně ale do druhého dne) v lednici.

Připravte si obdélníky nebo čtverce pečicího papíru, ryby obložte a naplňte bylinkami, třeba šalvějí, bazalkou, tymiánem, a plátky biocitronu. Podložit je můžete také vařenými těstovinami nebo spařeným kuskusem. Osolte je však až těsně před pečením.

Okraje papíru přehněte směrem ke středu a pevně zatočte, totéž udělejte po stranách. Pečte v předehřáté troubě. Před podáváním položte celé balíčky na talíře.

A jak poznáte, že je ryba opravdu upečená? Zmáčkněte ji v nejsilnější části – pokud je pevná, můžete servírovat.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč