Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří: v hlavní roli cibule

5 večeří: v hlavní roli cibule

Správně skladovaná cibule neztrácí ani na sklonku zimní sezony nic na své chuti a kvalitě. Využijte toho při přípravě snadných večeří v pracovním týdnu. Máme pro vás 5 chutných nápadů.
17. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Těstoviny s cibulí a houbami
Krémové žampiony s cibulkou a špenátem posypte strouhaným parmazánem, který tomuto rychlému jídlu dodá další chuťový rozměr.

Cibule se sýrem
Cibule plněné sýrem, provoněné bylinkami a česnekem patří k rychlým zimním večeřím. Na opozdilce nečekejte, nejlépe toto jídlo chutná hned po vytažení z trouby.

Navinulá cibule s vepřovým
Rychlé vepřové s cibulí a omáčkou vonící po jablkách. Podávejte se šťouchanými bramborami.

Cibulačka
Plný talíř polévky s toustíky vás dokonale zahřeje a zasytí. Přimlouváme se za sýr Gruyère, který k cibulačce patří, můžete ho však nahradit mladou goudou nebo ementálem.

Štika na zahradnický způsob

Místo štiky můžete s cibulí péct i filety jiné sladkovodní ryby, například candáta nebo pstruha. Stejným způsobem lze upravit i tresku.

Vyberte si svoji večeři v galerii pod článkem.




Fotogalerie: 5 večeří: v hlavní roli cibule

REKLAMA

Přidat komentář