Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

6× omáčka bez vaření

Těstoviny s Lučinou, houbami a špenátem
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Zjednodušte si přípravu letního oběda či večeře.

Máme pro vás šest tipů na omáčky bez vaření. Jediné, kvůli čemu budete zapínat sporák, jsou těstoviny. A pokud si vyberete čerstvé, kterým stačí jen krátký pobyt ve vroucí vodě, je večeře opravdu otázkou pěti, maximálně deseti minut. Tak prostírejte, těstoviny jsou nejlepší horké!

6× omáčka bez vaření:

Náš tip:

Oblíbili jsme si těstoviny Čerstvá pasta ze semoliny a pasterizovaných vajec. Koupíte je na farmářských trzích nebo si je můžete objednat domů z e-shopu. Díky výrazné chuti a dokonalé struktuře jsou pro jednoduché omáčky bez vaření jako stvořené.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...