50 nejlepších receptů s mletým masem
Mleté maso je ideálním startem pro kulinářské začátečníky. Jeho příprava je rychlá, ať má podobu koulí, hroudy nebo je rozptýlené třeba v omáčce. Možností, jak ho připravit, existuje nespočet a všechny jsou lahodné.
Mleté maso se vedle české objevuje v mnoha světových kuchyních – mexické, blízkovýchodní, arabské i čínské nebo thajské. Vyberte si svůhj recept a pusťte se do vaření, dušení, grilování nebo pečení.
- Na mletém mase je skvělé, že do něj upotřebíte i části, které byste jinak třeba odkrojili. Dodají výslednému pokrmu chuť a šťavnatost.
- Namleté maso se kazí rychleji než maso v celku. Proto ho zpracujte ideálně ještě ten den, kdy ho koupíte.
Pro inspiraci jsme vybrali padesát receptů, které jsou skvělé pro jakoukoliv příležitost. Většina z nich je supersnadná, tak hurá do nich! Chutnat vám budou všechny.