Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Omáčky s vínem

Omáčky z vína
ZDROJ: Jonathan Borba/Pexels
sdílet:

Omáčka z vína se hodí k pečeným masům, k dezertům, rybám apod.

Na víně do omáček nešetřete, použijte víno, které byste s chutí pili nebo budete k jídlu pít. Vařte tak dlouho, dokud se část vína neodpaří a omáčka nezhoustne. Zkuste třeba steak s omáčkou z červeného vína.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...