Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,4 (20x)
18. 7. 2014
Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně
Apetitonline.cz
Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
3,4 (20x)

Měkké maso s aromatickou omáčkou chutná přímo neodolatelně! Nejoblíbenějším telecím masem na dušení je v Itálii plec a nožičky. Raději se vyhněte zadní kýtě, libovému masu totiž tahle úprava příliš nesvědčí – bývá pak houževnaté.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 463.25 kcal
  • Bílkoviny 36.75 g
  • Sacharidy 18.5 g
  • Tuky 25.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Telecí maso je jemné a lahodné. Jak si připravit jeho jednotlivé části Seriál o mase: telecí kýta

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články