Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V hlavní roli: kysané zelí

kysané zelí
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Kysané zelí obsahuje plnou nálož vitaminu C. Nejlepší je čerstvé, tepelně neupravené v salátu s cibulkou a jablky. V této podobě skvěle doplní uzené maso s bramborovou kaší. Kysané zelí vám však bude chutnat i v jiných jídlech.

 

Nebaví vás stát u plotny a smažit jeden bramborák za druhým? Upečte bramborák na plechu. Do těsta tentokrát kromě brambor přidejte také kysané zelí a kostičky uzeného masa.

Segedínský guláš, symbol maďarské kuchyně, je oblíbený i u nás. Šťavnaté vepřové v husté smetanové omáčce s kyselým zelím je prostě báječné. Podávejte s houskovým knedlíkem.

Kysané zelí dá nový šmrnc také hospodskému evergreenu – utopencům. Naložte špekáčky spolu se zelím do pikantního nálevu a nechte je pěkně v chladu odpočinout. S ochutnáním musíte vydržet celý týden, ale čekání se vyplatí!

Klasika je klasika. České vepřo knedlo zelo pravidelně zdobí nejeden nedělní stůl. Připravte si ho podle receptu šéfkuchaře Václava Friče. Šťavnaté vepřové krásně voní, zelí je tak akorát dochucené a poctivé houskové knedlíky se vám budou rozplývat na jazyku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč