Zcela libové uzené je výhra jen na první pohled. Naopak prorostlejší krkovice či bůček a vypečený tuk dají pokrmu lepší chuť. Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami je kombinace osvědčených staročeských surovin, které nikdy nezklamou. Senzační jídlo z jednoho pekáče, jako stvořené na večeři či rychlý oběd.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1272.75 kcal
- Bílkoviny 44 g
- Sacharidy 151.5 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd