Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,5 (15x)
5. 8. 2014
Kysané zelí s jablky a slaninou


Velmi snadné
> 60 min
3,5 (15x)

Ochucená verze dušeného zelí se hodí k vepřovému masu, huse či kachně, ale dá se jíst i samostatně jako salát


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 - 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 - 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 702 kcal
  • Bílkoviny 48 g
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Kysané zelí

Vyrobte si vlastní kysané zelí

Jedinečnou zimní zásobárnu vitaminu C můžete mít i ve své spíži. Víte, jak na to? Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí.