Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rajská jablka plněná
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 992 kcal
Bílkoviny 98 g
Sacharidy 31 g
Tuky 48 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Klasika studených mís se zajímavou náplní, kterou Vilém Vrabec pojmenoval jako ‚námořnickou‘.

Suroviny

velká, pevná
tuňák (konzerva) 250 g
nasekaná
z natvrdo uvařených vajec
olej 1 PL
ocet 1 PL
sůl špetka
pepř špetka
čerstvě mletý
worchestrová omáčka
na ochucení
vařený, nasekaný
na ozdobu, lze nahradit kyselou okurkou

Postup

1

Na 6 porcí vydlabejte 6 větších pevných rajčat. Lehce osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Nasekejte 250 g konzervovaného tuňáka, 50 g sekané cibule a bílky ze 2 natvrdo uvařených vajec. Přidejte po 1 lžíci oleje a octa, špetku soli, pepře a worcesterské omáčky.

2

Naplňte rajčata, povrch posypte sekaným žloutkem a ozdobte olivou nebo kyselou okurkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/9

Komentáře

03.09.2007 15:52
Recept se nachází v č.9/05, str.86

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč