Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,7 (425x)
19. 5. 2016
Rajská polévka
Apetit
Rajská polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,7 (425x)

Lahodná a hustá rajčatová či tomatová polévka potěší i jako rychlé hlavní jídlo. Výborně se hodí pro každou sezonu, protože ji připravíte jak z čerstvých, tak z konzervovaných rajčat, případně z protlaku či passaty. V zimě zahřeje a v létě si ji můžete vychutnat i na studeno. Skvělá je i s různými zavářkami: s rýží, kapaním, nudlemi nebči noky. Oceňují ji navíc děti i dospělí!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 238.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(425 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008