Dostupný
399 Kč
319 Kč
Také vám zbyly ‚datlefíky‘ ještě od Mikuláše? Nabízíme vám skvělý způsob, jak z nich vykouzlit luxusní nepečené cukroví.
1 Vypeckujte datle a marcipánovou hmotu propracujte rukama, aby trochu zvláčněla. Griliáš rozdrťte; nejlíp to jde na utěrce pomocí válečku na nudle nebo paličky na maso. Můžete ho taky nalámat do robota a rozmixovat.
2 Každou datli obalte kouskem marcipánové hmoty, potřete zavařeninou (aby se líp natírala, můžete ji v kastrůlku rozehřát s trochou vody) a pak obalte v drceném griliáši. Cukroví nechte trochu zaschnout, aby se k sobě nelepilo, a pak ho v krabicích uložte do chladu.
Komentáře
Anonym
04.09.2007 14:34
Apetit 12/05