Hvězdu velikonočního stolu ozvláštňují hrubě nasekané oříšky – odolejte pokušení umlít je příliš jemně, nebyly by tak křupavé. Šťavnatá jarní karotka je nejlepší syrová; pokud byste měli jen starší mrkev, krátce ji před strouháním povařte, aby zvláčněla.
Suroviny
cca 14 kousků
Suroviny
cca 14 kousků
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7131 kcal
- Bílkoviny 188 g
- Sacharidy 587 g
- Tuky 430 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005