Správný svatební dort tvoří těsto jemné jako mech, proložené hedvábným krémem s křupavým griliášem. Ukrývá se pod křehkou ledovou polevou. Budete potřebovat dvě dortové formy (o průměru 28 a 18 cm) s odnímatelným dnem.
Suroviny
24 řezů
Suroviny
24 řezů
Na krém
Na polevu
Kromě toho
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 529.38 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 68.54 g
- Tuky 21.08 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005