Recepty s griliášem
Griliáš je směs rozdrcených ořechů v karamelu. Díky karamelu má griliáš zlatavou barvu, ale je také základem mnoha klasických dezertů. Neobejde se bez něj například Dobošův dort. Na přípravu griliáše se nejčastěji používají lískové oříšky, ale dá se připravit i z ořechů vlašských nebo pekanových i mandlí.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-