Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zapečená kedlubna s uzeným masem

Zapečená kedlubna s uzeným masem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 625 kcal
Bílkoviny 41 g
Sacharidy 28 g
Tuky 38 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

kedlubna 2 ks
jarní cibulka 3 ks
či tohoto typu
olivový olej 1 PL
sůl
a pepř

Postup

1

Kedlubny oloupeme a rozpůlíme a uvaříme v páře do poloměkka (v parním hrnci to trvá asi 20 minut, podle velikosti kedlubny).

2

Půlky vydlabeme a vydlabanou hmotu smícháme s nasekanou cibulkou, na kostičky nakrájeným uzeným a nalámaným balkánským sýrem.

 
3

Přidáme olivový olej a pepř, případně sůl, ale raději směs ochutnejte, protože sýr i maso jsou slané.

 
4

Kedlubny zapečte v troubě, až povrch zezlátne (trvá to asi 20 minut). Podáváme s rýží.

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay..com

 
Autor: istar21

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč