Někdo dělá šunkofleky bez vrchní sýrové vrstvy, jiný na ni nedá dopustit. Další přísahá na domácí těstoviny, zatímco jiný bez obav sáhne po kupovaných flíčcích. Bez ohledu na pravověrnost vašeho šunkoflekového vyznání je jedno jisté: remoska je k jejich přípravě jako stvořená! Šunkofleky s uzeným masem si připravte jako rychlou večeři, na které si pochutná celá rodina.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na dochucení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 765.5 kcal
- Bílkoviny 43.75 g
- Sacharidy 86.25 g
- Tuky 26 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007