Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Brynza je k dostání po celý rok. Ta nejlepší je však prý májová. Jak se liší májová brynza od „nemájové“ a jak má brynza chutnat? Je slovenská bryndza to samé co česká brynza? Odpovědi máme. Stejně tak tipy, co v kuchyni s oblíbeným...
Existuje celá řada světových receptů, u kterých se vedou spory o použité základní suroviny. Tentokrát jsme se zaměřili na boloňskou omáčku. Některé recepty na ní totiž obsahují mléko. Co myslíte, je mléko součástí tradičního italského...
Se ztrátou chuti úzce souvisí ztráta čichu, se kterou se potýká spousta lidí se sennou rýmou během pylové sezóny, ale mohou ji způsobit i různé virózy a úrazy hlavy. Proč jsou tyto dva smysly tak propojené a náchylné k poškození? A jak si...
Čerstvý domácí sýr stojí za námahu. Nebude vás stát skoro žádné úsilí a můžete ho mít kdykoli po ruce. Můžete ho grilovat, opékat i zapékat nebo si ho dát jen tak na měkkém chlebu s bylinkami.
...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...